Results 1 to 4 of 4

Missing texture question

  1. #1

    Missing texture question

    Hello Gentlemen,


    Problem
    I have a question in relation to missing textures for HMG's and prop weapons specifically. I have an instance where a lafette is missing its texture (looks magenta) when "shouldered" (un-deployed) by the gunner but when the gun is set-up (deployed) the correct texture magically appears.


    Question
    Now, I realise the problem related to this location:

    C:\Program Files (x86)\THQ\Company of Heroes\mod\Data\art\models\races

    But what files should I be looking at for this problem, is it the .rgo and if so what in the .rgo do I need to look for? Some guidance on this issue would be very much appreciated.

    Thank you for your time.

    Regards,

    Escape.

  2. #2
    Member Jagdpanther's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Berlin
    You should check each involved rgm file with modstudio for wrong pathes or missing textures inside. This problem only happens if a texture can't be found.

  3. #3
    Thanks for the info, I'll look into the .rgm files now. Has anyone any idea why there is a distinction between the deployed and un-deployed lafette for the MG42?

  4. #4
    Member Jagdpanther's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Berlin
    This you should ask the creator of the model, but I think, it simply uses another or additional parts of the skin for both states.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •